Lady Gaga ปล่อยโฮร้องไห้หลังเวที

Home / ข่าววงการเพลง / Lady Gaga ปล่อยโฮร้องไห้หลังเวที

Lady Gaga ปล่อยโฮร้องไห้หลังเวที

ใครที่เป็นแฟนคลับของ Lady Gaga รีบมาดูด่วน เมื่อ Lady Gaga ปล่อยโฮร้องไห้หลังเวทีคอนเสิร์ตในนิวยอร์ก กับ HBO สุด special เรื่องราวจะเป็นยังไงเชิญแฟนๆทุกๆท่านอ่านสคริปท์และดูวีดีโอประกอบด่วนเลย

 

 

 

 

  

 

Gaga : I was in the worst mood on the way here. I just get so teardrop when I do this benchmark show you know, cuz I also think about other people that have tried to stop me..and I get this like super entrant like fearly. Yeah! and I really think about how can I really give a show. That people don’t understand what I do as long as my fans understand. I just dont want my fans to feel what I feel. I just sometimes feel like a loser star you know. It’s crazy cuz it’s like I’ve got a guardian but I still sometimes feel like a loser kid in a high school you know, and I gonna pick my show up, I gotta pick myself up, and I’ve to tell myself that I’m a superstar every morning so that I can get through these days and be for my fans what they need for me to be, but I sometimes I still feel like people are trying to destroy me

ระหว่างที่ฉันมานี่ฉันอยู่ในอารมณ์ที่ เลวร้ายสุดๆ ฉันเพิ่งจะร้องไห้ไปเมื่อตอนซ้อมคิวแสดงรู้ไหม เพราะฉันนึกถึงพวกคนอื่นๆที่พยายามที่จะหยุดฉัน และฉันเหมือนอยู่ในอารมณ์ที่กลัว ฉันคิดถึงว่าฉันจะแสดงให้พวกเค้าดูยังไง คนเหล่านั้นไม่เข้าใจว่าฉันทำอะไรไม่เหมือนที่แฟนๆฉันเข้าใจ ฉันไม่อยากให้แฟนๆฉันรู้สึกเหมือนที่ฉันรู้สึก ฉันบางทีก็รู้สึกเหมือนเป็นไอ้ขี้แพ้ มันบ้ามากเพราะฉันก็มีคนดูแลมากมาย แต่บางทีฉันก็ยังมีความรู้สึกเหมือนพวกเด็กขี้แพ้ในโรงเรียน ฉันต้องขึ้นแสดง เตรียมตัวเองให้พร้อม และบอกกับตัวเองทุกๆเช้าว่าฉันเป็น supestar และฉันจะต้องผ่านวันเหล่านี้ไปให้ได้และเป็นอย่างที่แฟนๆฉันอยากให้ฉันเป็น แต่บางครั้งฉันก็ยังรู้สึกมีคนพยายามจะทำลายฉันอยู่

 

 

(Vdo : and what are you gonna teach them tonight?)
และวันนี้คุณจะบอกอะไรเค้า

 

 

Gaga : that I can’t be destroyed
ฉันไม่มีวันถูกทำลาย

 

 

(Vdo : that’s what you do everynight)
นั่นเป็นสิ่งที่คุณทำทุกคืนนิ

 

 

Gaga : I cannot be destroyed and I will not be destroyed and you’ll never destroy the kingdom of my fans and this feel like (bang) I’ve to fight. I’m fighting for every kids that like me, that felt like I’ve felt, feel like I still feel. It hurts when I know how much authenticity and how much genuine blood in my spirit and how much I feel people dont know that you know, cuz they see wig and lipstick and they shut down cuz they don’t understand… I’m sorry

ฉันไม่มีวันถูกทำลาย จะไม่มีอะไรทำลายฉันได้ และจะไม่มีอะไรมาทำลายเหล่าแฟนๆของฉันซึ่งนั่นทำให้ฉันรู้สึก (ทุบโต๊ะ) ฉันต้องสู้ ฉันกำลังสู้เพื่อเด็กๆที่เหมือนฉัน ที่รู้สึกเหมือนที่ฉันเคยรู้สึก และรู้สึกเหมือนที่ฉันกำลังรู้สึกอยู่ มันเจ็บนะเมื่อฉันให้ความจริงใจในวิญญาณของฉันแต่คนเหล่านั้นไม่รู้ เพียงเพราะเค้าเห็นฉันกับวิกผมและลิปสติก เค้าก็ปิดไม่รับรู้อะไร เพราะเค้าไม่เข้าใจ …ฉันเสียใจ

 

 

(Vdo : Dont be sorry)
อย่าเสียใจไปเลย

 

 

Gaga: I just wanna be Queen for them, you know and sometimes I dont feel like that. It’s not about being a winner for me anymore, you know it’s about being a winner for all of them.
ฉันแค่อยากเป็นผู้นำสำหรับ พวกเค้า คุณรู้ไหมบางครั้งฉันรู้สึกว่า มันไม่ได้จะเป็นแค่ชัยชนะสำหรับฉันอีกต่อไป แต่มันจะเป็นชัยชนะสำหรับพวกเค้า

 

 

A sacred part – Dear Lord, thank you so much for the blessing of all my friends and my family and thank you for the amazing screaming fans that are here tonight. Dear Lord, Please give me strength, to be a winner for all of them and not for myself. Dear Lord, remind me to empower not for myself but for those who around me because that is my gift. My gift is not self warship. My gift is the warship of others. So please help me to be strong and please help me to know my own strength. Please help me to be brave. Lord, Dear God, Give me courage. Do not let me give into those feelings. Do not let me give into my own insecurities. Allow me to walk in your light, allow me to live and breathe and sing and dance. For all the dancer on the stages, for the band, for the music and for you. Amen.

ช่วงศักดิ์สิทธิ์ – ถึงพระเจ้า ลูกขอขอบคุณมากสำหรับคำอวยพรที่มีให้กับเพื่อนๆและครอบครัวลูก และขอบคุณสำหรับเหล่าแฟนๆที่สุดยอดและช่วยกันส่งเสียงกันในคืนนี้ พระเจ้าโปรดประทานความเข้มแข็ง เพื่อเป็นชัยชนะสำหรับพวกเค้าไม่เฉพาะสำหรับลูก ถึงพระเจ้า โปรดให้พลังไม่ใช่สำหรับลูกแต่สำหรับคนที่อยู่รอบๆลูก เพราะพวกเค้าคือของขวัญของลูก ของขวัญของลูกไม่ใช่พวกที่บูชาตัวเอง ของขวัญลูกบูชากันและกัน โปรดให้ลูกเข้มแข็งและให้ลูกรับรู้ถึงความเข้มแข็งของลูก โปรดให้ลูกกล้าหาญ อย่าให้ลูกรู้สึกไม่ดี อย่าให้ลูกได้มีความรู้สึกไม่ปลอดภัย โปรดชี้นำทางสว่างให้ลูกเดิน โปรดชี้ทางให้ลูกมีชีวิต หายใจ ร้องเพลง และเต้น ให้กับเหล่านักเต้นบนเวที สำหรับวงดนตรี สำหรับดนตรี และสำหรับท่าน เอเมน..

 

ที่มา : http://www.1stpopmusic.com